Om os

Hej og velkommen til! Vi er SUPER glade for, at der er så mange der bliver ved med at komme og besøge os. Du er faktisk blandt mere end 120.000 danskere, der har besøgt Traeningsguiden.

Klap gerne dig selv på skulderen!

Traeningsguiden er et af Danmarks bedste medier med nyheder, informationer og guides til sund kost og træning.

Formålet med Traeningsguiden er, at hjælpe dig med at finde hoved og hale i alle de tilgængelige informationer rundt omkring. Hvis vi kan hjælpe dig med at komme i gang med at træne, så har vi nået vores mål. For vi kan om nogen fortælle dig, at det kan være rigtig svært at komme i gang med at motionere. Fra vores perspektiv handler det langt hen af vejen om motivation og det at bevare motivationen.

Vi har fået ekspert-hjælp

For at levere dig det bedste indhold på markedet, er vi nødt til engang imellem at hive eksperter ind. Det giver mere substans til indholdet, samt vinkler og erfaring som vi på ingen måde selv besidder

Her er nogle af de eksperter der har hjulpet os

Redaktionen

  • Cecilie
  • Signe

Affiliate links

Af og til kan der forekomme et affiliate link på hjemmesiden. Affiliate-links er faktisk det der betaler vores lønninger – vi får nemlig udbetalt en lille kommision, når du har klikket på et af affiliate-linksne og efterfølgende køber et produkt eller service på den side, som du har trykket dig ind på. Det er vigtigt for os at understrege, at det ikke kommer til at have nogen form for påvirkning på hvor meget du betaler for produktet eller servicen. I forlængelse af førnævnte, så sammmenligner vi rigtig mange produkter. Det fremgår tydeligt, hvis vi anmelder produkterne hvor det eksempelvis kunne være en anmeldelse af 5 forskellige pulsure. I sådan en guide vil vi have haft de 5 forskellige pulsure i brug for at kunne give dig en konstruktiv vurdering af produkterne.

Vi har udarbejdet en lang række guides som du kan vælge at læse som inspiration eller bruge som vejledning ift. din træning og indtag af kost. Det koster dig ingenting andet end dit medlemsskab i fitnesscenteret og et par gode træningsskko.

Har du anbefalinger af produkter og /eller services eller har du blot lyst til at give dit bidrag til hjemmesiden eller blot vil prøve at blogge, så tag endelig fat i os via vores kontaktformular. Vil du starte din helt egen blog, starter de fleste med at købe en hjemmeside.

Hvis du vil vide mere om os eller hvis du har spørgsmål, så er du mere end velkommen til at sige hej.

Miljøvenligpakning csr-maerket logo
Reklamebeskyttelse
Populære artikler
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev, og få de bedste tilbud, guides & tricks direkte i din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer ca. en gang i måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.