Om os

Hej og velkommen til! Vi er SUPER glade for, at der er så mange der bliver ved med at komme og besøge os. Du er faktisk blandt mere end 50.000 danskere, der har besøgt Traeningsguiden.

Klap gerne dig selv på skulderen!

Traeningsguiden er et af Danmarks bedste medier med nyheder, informationer og guides til sund kost og træning.

Formålet med Traeningsguiden er, at hjælpe dig med at finde hoved og hale i alle de tilgængelige informationer rundt omkring. Hvis vi kan hjælpe dig med at komme i gang med at træne, så har vi nået vores mål. For vi kan om nogen fortælle dig, at det kan være rigtig svært at komme i gang med at motionere. Fra vores perspektiv handler det langt hen af vejen om motivation og det at bevare motivationen.

Redaktionen


Cecilie R.

signe-p-traeningsguidenMit navn er Cecilie og jeg læser til dagligt sundhed og ernæring (Human health and nutition) på Aarhus Universitet. Ved siden af mit studie, arbejder som skibent her på Traeningsguiden.dk. Min overordnede interesse for træning og sund kost kommer helt tilbage fra min barndom, hvor jeg dyrkede meget fodbold og spillede på højt niveau i Skive. Da jeg var 19 kom jeg desværre til skade med mit knæ, så siden da har jeg ikke spillet fodbold eller anden form for boldsport.

Heldigvis kan jeg stadig begå mig i fitnesscenteret og til eksempelvis TRX-træning og yoga. Når årstiden bliver koldere og morgenerne forbliver mørke i længere tid, holder jeg af at tage ned og svømmetræne tidligt om morgenen, inden studiet. Det giver en god følelse i kroppen og sindet når man har svømmet i omkring en time før alle andre står op. Måske en mærkelig følelse, men det får mig op om morgenen selvom at dynen frister.

Hvis du vil i kontakt med mig, kan du fange mig på [email protected].

Hej hej 🙂


Signe P.

cecilile-r-traeningsguidenHej alle. Mit navn er Signe og jeg lige som Cecilie bosat i Aarhus sammen med min kæreste og vores barn på 2. For år tilbage blev jeg færdig med min 2-årige HF på VUC i Esbjerg. Min kæreste fik et job lidt udenfor Aarhus, så vi valgte at trække stikket, og bevæge os op nordøst på. Jeg arbejder i en helsebutik inde i indre Aarhus hvor kropslig og sindets sundhed er i fokus. For mig er det vigtigt, at jeg bevæger mig steder, hvor der bliver lagt vægt på kvalitet frem for kvantitet. Mange af de varer vi har vi vores sortiment er økologiske, homøopati,madvarer, wellnessprodukter, accessories, makeup og en del cremeserier uden parabener. Noget vi så småt er ved at få indført (har været undervejs længe), er vores afdeling med glutenfri produkter til glutenallergikerne.

Her på Traeningsguiden bistår jeg med vejledning til Cecilie og de andre skribenter samtidig med, at jeg også forfatter nogle af artiklerne herinde. Som regel er det mig der står for besvarelserne af de mails vi får ind, så bruger du vores kontaktformular, er det mig der i første omgang læser din mail.

Jeg ser frem til at høre fra dig, du må have en fantastisk dag 😀


Af og til kan der forekomme et affiliate link på hjemmesiden. Affiliate-links er faktisk det der betaler vores lønninger – vi får nemlig udbetalt en lille kommision, når du har klikket på et af affiliate-linksne og efterfølgende køber et produkt eller service på den side, som du har trykket dig ind på. Det er vigtigt for os at understrege, at det ikke kommer til at have nogen form for påvirkning på hvor meget du betaler for produktet eller servicen. I forlængelse af førnævnte, så sammmenligner vi rigtig mange produkter. Det fremgår tydeligt, hvis vi anmelder produkterne hvor det eksempelvis kunne være en anmeldelse af 5 forskellige pulsure. I sådan en guide vil vi have haft de 5 forskellige pulsure i brug for at kunne give dig en konstruktiv vurdering af produkterne.

Vi har udarbejdet en lang række guides som du kan vælge at læse som inspiration eller bruge som vejledning ift. din træning og indtag af kost. Det koster dig ingenting andet end dit medlemsskab i fitnesscenteret og et par gode træningsskko.

Har du anbefalinger af produkter og /eller services eller har du blot lyst til at give dit bidrag til hjemmesiden eller blot vil prøve at blogge, så tag endelig fat i os via vores kontaktformular.

Hvis du vil vide mere om os eller hvis du har spørgsmål, så er du mere end velkommen til at sige hej.

Hvis du selv kunne tænke dig at komme igang med at lave en hjemmeside, vil vi anbefale UnoEuro.

ANNONCE

Nyhedsbrev