Vores favoritprodukter

*Denne artikel indeholder affiliate links.

Før at gøre det lettere for dig. Har vi samlet alle vores favoritprodukter ét sted. Listen er sammensat af varer vi igennem tiden har testet her på træningsguiden eller ting, som vi selv bruger privat.

01Top-of-mind

De bedste foam rollers

 1. TriggerPoint The Grid - Patricks personlige favorit. Formen og materialet giver en massage, som godt kan ligestilles med en rigtig massage.
 2. Lang og ikke mindst billig foam roller - God bred foam roller med en længde på 60 cm og diameter på 15 cm. Det er en kæmpe fordel med en bred foam roller, hvis du i hvert fald gerne vil kunne arbejde med foam rolleren på mange forskellige måder.
 3. Sort Foam Roller på 45 CM i sort - uden riller og takker - Hvis man bare skal have en billig foam roller, som får jobbet klaret, er denne foam roller bestemt en overvejelse værd.

Vil du vide mere om foam rollers? Så læs vores store foam roller guide, ved at klikke her.

Bedste fitnessarmbånd m. skridttæller

 1. Sportsbuddy Veryfit V1 (se prisen her).
 2. Sportsbuddy Veryfit V2 (se prisen her).
 3. Veryfit Lite (se prisen her).
 4. Fitbit Charge 2 - Har været Patrick's kæreste eje i halvandet år, og den har virket upåklageligt (se prisen her).

Vil du gerne vide meget mere om skridttællere? Så kan du læse vores kæmpe guide til skridttællere ved at klikke her.

Bedste trådløse høretelefoner

 1. Sportsbuddy Wave W2
 2. Sportsbuddy Wave W1

favoritter

Bedste refleksveste

Tager man løb seriøst, har man helt sikkert også styr på sikkerheden. Hvis det stod til os, løb vi alle rundt i refleksvesten fra Newline Base Tech.

 1. Craft Safety Vest - Synlig refleksvest med en god pasform, som ikke generer armhulerne under løb (prisen kan ses på løbeshoppen.
 2. Visio vesten fra Newline - kan købes på sportamore.dk/produkt/135177-newline-visio-vest-f-gul.
 3. Newline Base Tech til kvinder.
 4. Newline Base Tech til mænd.

Generelt vil jeg sige, at jeg har fundet klart flest flotte og smarte refleksveste på Løbeshoppen.

De løbesko vi bruger

 1. Nike Air Pegasus - Stilrene og virkelig lækre løbesko - vi er endnu ikke "løbet" ind i en person, som ikke var glad for sine Nike Air Pegasus.
 2. Asics Nimbus - Patricks kondisko i militæret var Asics Nimbus. De blev i 8 måneder brugt under løb i tørt vejr, regnvejr og mudder - uden problemer. Virkelig lækre at have på fødderne.
 3. Adidas Boost - Komfortabel løbesko, som er et must-have hos den rigtige adidas-fan. Modellen kommer i en bred vifte af farver.
 4. New Balance Boracay V3 - Neutral og let løbesko, som har en unik stødabsorberende funktion, hvor mellemsålsmaterialet giver en fordel ifm. landing og afsæt. Igen, super flot løbesko (se prisen hos Løbeshop).
 5. New Balance - Listen ville mangle et eller andet, hvis ikke vi havde hele sortimentet af New Balance løbesko med. Mange er vokset op med New Balance løbesko, så derfor har vi valgt at inkludere hele sortimentet (se priserne hos Løbeshop).

Anbefalingsværdige indendørs løbesko

 1. Asics Kayano - Asics laver nogle virkelig gode indendørssko - der kommer hele tiden nye styles (find de nyeste og prisen hos Sportsmaster).
 2. adidas Nemiziz Tango 18.3 u blå/hvid - Den klassiske sko har fået en frisk pust, og har du lige som os, spillet meget indendørs fodbold eller håndbold, kan du nok godt se/fornemme, at adidas Nemiziz Tango 18.3 er en god indendørs løbesko (se prisen hos Unisport).
bedste-loebesko-adidas-blaa-indendoers-fodbold

De CrossFit sko vi bruger

 1. Cardio & Metcon: Reebok CrossFit Nano 5.0 (se prisen hos Sportsmaster).
 2. Reebok Speed TR Flexweave.
 3. Weightlifting: Reebok Lifter 2.0

02Løb og cykling udenfor i lys og mørke

Cykelhjelme

bedste cykelhjelme
  1. Abus Aven-U - Skaterhjelmen er en personlig favorit, da jeg har været ude for et styrt, hvor cykelhjelmen gjorde præcis hvad den skulle. Jeg cyklede lidt for stærkt, da jeg mødte noget sort is på vejen, og smut sagde det. Et par ødelagte bukser blev det til - ikke andet. Så helt sikkert anbefalingsværdigt. 
  2. Hvis ikke du er så meget til skaterhjelme, vinder Abus Urban-l v. 2 pt. mange tests rundt omkring (se prisen hos cykler.dk).

  Sikkerhed! Bliv set af bilisterne i mørket!

  1. Pandelampen SILVA Trail Runner 3 er guld værd, når det kommer til løb i mørke. Især om vinteren hvor det både er mørkt, når man tager afsted på arbejde, og når man kommer hjem fra arbejde.
  2. Refleksbånd med 4 LED lys fra Atredo - du bemærker nærmest ikke, at du har et refleksbåndet på. Refleksbåndet fra Atredo koster ikke alverden, så det er bestemt ikke økonomien, som afholder folk fra at købe en - tværtimod er det nok “glemsomhed” og “de ser mig nok”-attituden.

  (beklager, vi ser bare så mange ikke-synlige personer i trafikken, som ikke er til at se).

  03Favoritterne til hjemmetræning og træning nede i centeret

  Gode sjippetov til sjipning i hjemmet og til crossfit

  1. Abilica Speedup - Billigt sjippetov med 3 mm tynd plastbelagt wire, som er ideelle til bl.a. at lave Double Unders med. Den er lidt dyrere end de andre sjippetovs på listen, men den er alligevel set til en pris på kun 129,- kr. Det er da til at overkomme, og vi vil til enhver tid vælge Abilica Speedup sjippetovet pga. dens kvalitet.
  2. Speedrope-sjippetovet er Patricks favorit-sjippetov pga. tovets længde og tykkelse, som gør, at tovet skærer pænt gennem luften.
  3. Carite Speed Rope er også en mulig. Dette er et af de mest brugte sjippetove nede i fitnesscentrene.

  Anbefalingsværdige håndvægte

  favorit træningsudstyr
  1. Justerbar håndvægt fra 2,5 til 24 kg - helt sikkert værd at overveje, hvis du gerne vil spare lidt på pladsen, men stadig have mulighed for at smide forholdsvis mange kilo på.
  2. Håndvægte fra Nordic Strenght - Patrick går meget op i, at alt skal være funktionelt samtidig med, at han er ret så økonomisk bevidst. Til en række øvelser skal håndvægte 1-5 kg bruges en del, og der kan den justerbare håndvægt godt være for meget. Derfor er håndvægtene fra Nordic Strenght lige sagen - da de ikke koster alverden.

  Vil du gerne vide meget mere om håndvægte? Så kan du læse vores guide til justerbare håndvægte her - og almindelige håndvægte her.

  Vægtstangene vi bruger

  favoritter
  1. EZ Curl Stang 50 mm - En af de største irritationsmomenter nede i fitnesscenteret, er når Curl-stangen ikke er ledig. Den kan bruges til både triceps og bicepsøvelser (siddende på bænk eller stående), så med hånden på hjertet kan vi sige, at det er en helt klar favorit (se prisen hos Abilica).
  2. OL-vægtstang 20 kg - Almindelige vægtstang med professionelle mål - lige som dem du har arbejdet med i træningscenteret. Maks-belastningen er helt oppe på 680 kg.
  3. Flad vægtstang 50 mm og 220 cm lang - vejer 20 kg og har en maks-belastning på 220 kg (se prisen hos Abilica).
  4. 180 cm lang vægtstang med en diameter på 25 mm - vejer 7 kg, og har en maks-belastning på 120 kg - så skal du "bare" træne derhjemme, er dette bestemt også en vægtstang værd at overveje (se prisen hos Abilica).

  Vil du gerne lære mere om vægtstænger, kan du læse meget mere om de forskellige typer ved at klikke her.

  Træningsbænk vi selv bruger

  1. Foldbar træningsbænk fra Inspire - En træningsbænk skal i vores øjne kunne justeres, så både flade og skå øvelser kan laves.
  2. Finnlo Incline Bench Træningsbænk - Skal du op og træne meget tungt (op til 250 kg), skal træningsbænken være lidt stærkere.
  3. Skrå justerbar træningsbænk med mulighed for at støtte med fødderne (se prisen her).

  Romaskinen som du har set i fitnesscentrene, og som kan bruges derhjemme

  1. Abilica WinRower 2.0 - Romaskine med magnetbelastning - er flere gange blevet kåret som den bedste romaskine på markedet. Letlæselig skærm med hele 12 forskellige programmer. 
  2. ODIN R5 - En fornuftig romaskine, men som er set til under 1.000 kr! Det er altså en rigtig billig romaskine, men som har alt det du behøver. Romaskinen er med elastik.

  Kettlebells 

  1. Nordic Strenght har lavet nogle rigtig fine kettlebells til nogle overkommelige priser (se priserne og udvalget her).
  2. Kettlebellsæt - Disse kettlebells har en rigtig fin finish, og det bredde gør det muligt at lave eksempelvis sumo squats uden problemer.
  3. Abilica, Aserve, Kettler og Reebok - Alle gode kettlebells som kan købes i et væld af størrelser (se priserne hos Apuls).

   Vægtveste til når vi vil presse os selv lidt ekstra

   1. Titan Fitness Box 30 kg Weight West - Den 'nok' tungeste vest på markedet (se prisen hos Den Intelligente Krop). Vægtklodserne vejer 1 kg, så du har rig mulighed for atj ustere vægten op og ned.
   2. CPro9 Justerbar Vægtvest 10kg - Klodserne vejer 900 gram, og er det ikke planen, at du skal kunne belaste dig selv mere end med 10 kg, er vægtvesten fra cPro9 længe god nok (Se prisen hos Apuls).
   3. adidas Vægtvest Lille Kort 0,45-5kg - Vægtvest med mange små vægtbelastende poser. Vil du have muligheden for at kunne tilføje mindre end 900 gram af gangen, skal du have fat i vægtvesten fra adidas (se prisen hos Apuls).

   Pull up bars

   1. Abilica Foldable Rack - Er du ved at indrette et træningsrum derhjemme, er den stabile makker. 
   2. CPro9 Elite Heavy Pull Up Bar - Nok en af de mest populære pull up bars (se prisen hos Apuls).
   3. Reebok Functional Pull up wall mount - Lidt anderledes fra cPro9 og koster lidt mindre.
   4. Double handed chin up bar - Ganske solid pull up bar (kan være lidt svær at samle, men koster en brøkdel sammenlignet med de andre pull up bars).

   Slyngetræner

   1. Testvinder: RIP:60 har vundet prisen som den bedste slyngetræner på nordens største site (se testen her).
   2. cPro9 slyngetræner - cPro9 er kendte for at lave træningsudstyr i god kvalitet (se prisen hos Apuls)

   Gode vippebræt

   1. Nordic Strenght's vippebræt har en god trædeflade på hele 39,5 cm i diameter samt en ru overflade, så dine fødder ikke glider ned under brug.
   2. Select's vippebræt i træ (se pris hos Unisport). Vippebræt kan købes i alle mulige materialer, men jeg synes nu, at den her i træ er rigtig fin. Det er nødvendigt med en underlag - evt. en tynd yogamåtte som kun skal bruges til at beskytte gulvet.
   3. Den Intelligente krop sælger ligeledes et almindelig vippebræt.

   Ens for alle vippebræt er, at de kan bruges i forbindelse med genoptræning af bl.a. ankler og knæ.

   04Motions- og træningstøj

   Indendørs træningstrøje (mænd)

   1. Nike Miler - Langærmet (se prisen hos Løbeshop)
   2. Nike Therma Academy Always Forward (se prisen hos Unisport)
   3. Sayske Wolfpack (se prisen hos Sportsmaster)

   Udendørs løbejakke/løbetrøje (mænd)

   1. Reebok thermotræningstrøje (se prisen hos Sportsmaster)
   2. Saysky Light løbejakke (se prisen hos Sportsmaster)
   3. Nike Essential løbejakke (se prisen hos Sportsmaster)

   Indendørs træningstrøje (kvinder)

   1. Nike Element hoodie (se prisen hos Løbeshop)
   2. Nike Element Crew top (se prisen hos Løbeshop)
   3. Master Run - Kortærmet t-shirt (se prisen hos Sportsmaster)

   Udendørs løbejakke (kvinder)

   1. Nike Essential løbejakke (se prisen hos Sportsmaster)
   2. Nike Shield løbejakke (se prisen hos Løbeshop)
   3. Kari Traaa - Julie Hood (se prisen hos Løbeshop)

   Indendørs træningsshorts (mænd)

   1. adidas Tango 2-IN-1 tights (se prisen hos Sportsmaster)
   2. Saysky 2-IN-1 shorts (se prisen hos Løbeshop)
   3. adidas Supernova shorts (se prisen hos Løbeshop)

   Udendørs løbebukser/træningsshorts (mænd)

   1. adidas Condivo 18 2-IN-1 (se prisen hos Sportsmaster)
   2. Saysky Trackster træningsbukser (se prisen hos Sportsmaster)

   Indendørs træningsshorts (kvinder) 

   1. Craft Mind - Korte tights (se prisen hos Løbeshop)
   2. Newline Base 2 lay (se prisen hos Løbeshop)

   Udendørs løbebukser/træningsshorts (kvinder)

   1. Nike Epic Lux Shield Tights (se prisen hos Sportsmaster)
   2. Nike Swift Løbebukser (se prisen hos Løbeshop)
   3. Nike Essential Warm Pant (se prisen hos Løbeshop)

   Træningstights (kvinder) 

   1. Nike Pro tights (se prisen hos Sportsmaster)
   2. Nike Epic Lux Shield Tights (se prisen hos Sportsmaster)
   3. Nike Essential Warm Pants (se prisen hos Løbeshop)

   Træningsbukser (mænd)

   1. adidas Condive 18 (se prisen hos Sportsmaster)      
   2. Nike Sportswear FC Barcelona Tech Fleece bukser (se prisen hos Sportsmaster)
   3. adidas Tango joggingbukser (se prisen hos Sportsmaster)

   05Alt det andet

   1. Fitnessgulv.
   2. Målebånd.

   De analysevægte vi bruger privat

   1. FitBit Aria 2 - den har Simon været glad for i mange år (se prisen hos Proshop).
   2. Nokia analysevægt (kan både købes i sort og hvid).
    Populære artikler
    Nyhedsbrev

    Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev, og få de bedste tilbud, guides & tricks direkte i din indbakke.

    Nyhedsbrevet udkommer ca. en gang i måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.