Amanda Louise: Personlig træner blandt palmer & kameler

Skrevet af
3.8 Baseret på 4 Bedømmelser

Mit navn er Amanda Louise, jeg er 27 år gammel og bor i Dubai. Oprindeligt uddannet fysioterapeut, men har det sidste år arbejdet som personlig træner i varmen.

01At være personlig træner er mit drømmejob!

Jeg har altid drømt om at bosætte mig i et varmt og solrigt klima, og Dubai var på min ønskeliste da her er varmt og solen skinner året rundt.

Det er uden tvivl mit drømmejob, for jeg får lov at kombinere min passion for at hjælpe mennesker med at lære en masse nyt om forskellige kulturer.

Diversiteten i Dubai er enorm, og det er en kæmpe øjenåbner at møde så mange forskellige mennesker i sin hverdag.

personlig træner dubai

02Stort behov for personlige trænere i Dubai

Behovet for personlige trænere i Dubai er enormt, og jeg har for det meste super travlt. Mine arbejdsdage er oftest på 3-4 timer hver morgen og igen 3-4 timer hver aften, 5-6 dage om ugen.

Min kalender er stort set altid fuldt booket, og det kan være lidt et puslespil at få det til at gå op, hvilket ind imellem resulterer i arbejdsdage på 15-16 timer.

Men når belønningen er, at man hjælper mennesker til at blive sundere, stærkere og gladere, så er det det hele værd! Man føler virkelig, at man gør en forskel her i Dubai, fordi der stadig er relativt få dygtige trænere i landet

Læs også: Mest populære badelande i Tyskland.

03Vi er ret godt med på sundhedsfronten

I Danmark har vi selvfølgelig også brug for dygtige trænere og sundhedsprofessionelle, men der er efterhånden næsten en overflod af veluddannede trænere indenfor forskellige nicher og som befolkning er vi alligevel ret godt med på sundhedsfronten.

Den gruppe der virkelig har behov for hjælp er meget større i Dubai. Derfor føler jeg, at jeg og mine kollegaer gør en rigtig stor forskel netop her, og det er meget motiverende og spændende at være en del af den udvikling.

personlig træner dubai

Jeg personligt har alle typer af klienter. Både lokale og expats, mænd og kvinder, teenagere og ældre.

En af mine klienter er sågar en Sheikha (datter af Dubai’s Sheikh) som jeg træner i et privat træningscenter på et af paladserne. Mine arbejdsdage er ret varierede og fascinerende, med andre ord!

En anden fantastisk ting ved Dubai er, at det er som at være på ferie, når man endelig holder fri.

personlig træner dubai

I tilknytning til min lejlighed har vi træningscenter, tennisbane, stort grillområde og pool, som er gratis at benytte for alle beboere.

Derudover er alverdens lækre restauranter, beach clubs, natklubber, resorts og aktiviteter indenfor rækkevidde. Min hverdag er i dén grad blevet spicet op med mange nye venskaber og oplevelser, og byen har altid noget nyt at byde på!

Tak fordi du læste med!

0 Kommentarer
Populære artikler
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev, og få de bedste tilbud, guides & tricks direkte i din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer ca. en gang i måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.