Hvad er hvedegræs egentlig?

Sidst opdateret

Hvad er hvedegræs?

Hvedegræs er den bløde del af hvedeplanten kaldet triticum aestivum. Hvedegræs er glutenfri og du kender den nok som det formalede fine grønne hvedegræspulver, som kan bruges i lækre hvedegræs juice, som må indtages af både mennesker og dyr.

Hvedegræs indeholder mange klorofyl og vitaminer, hvilket gør hvedegræs ideel til at være din naturlige kilde til en stor mængde af vitaminer, antioxidanter og mineraler, som din krop har brug for.

Hvedegræs juice og smoothie

Drikker du juice eller smoothies, og kan du godt lide at komme steder, hvor der bliver leget lidt med sammensætningen af ingredienser, så har du helt sikkert set en grøn juice eller smoothie. Hvedegræs juice kendetegnes mest af alt for sin utrolig lækre og tiltalende farve. Der er ikke tale om en svært-spiselig bønne og jordbær juice, nej der er tale om en lækker grøn juice, som virker udrensende for kroppen.

Hvedegræs juice er som regel blot presset hvedegræs – nogle vælger at tilsætte en olie såsom hørfrøolie, for at give juicen et ekstra boost af sunde fedtstoffer. Andre vælger at tilsætte eksempelvis grøn æble og agurk.

hvedegræs-juice-presser-pulver

Hvedegræs pulver

Hvedegræs kommer i flere forskellige former:

  • Kapsler
  • Pulver
  • Piller
  • Tabletter

Som med alle andre produkter, så har kroppen bedst af, at du indtager maden eller kosttilskuddet i en form, som er tættest på sin oprindelige form. Netop derfor er hvedegræs blevet så populært at putte i en smagfuld hvedegræs juice.

One response to “Hvad er hvedegræs egentlig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ANNONCE

Nyhedsbrev