Charly WK: Jeg elsker at motivere andre med min træning

Skrevet af
5.0 Baseret på 15 Bedømmelser

Esbjerggenseren Charly Weregemere-kibogorafra bruger sin fritid på at træne og motivere andre til at gå ned i fitnesscentret og gøre en ekstraordinær indsats – hver dag.

Charly har allerede en massiv følgeskare inde på hans Facebookside, hvor han flere gange om ugen, poster inspirerende videoer eller deler sin kostplan.

Noget som rigtig mange gerne vil have indsigt i, for hvem har ikke prøvet at lave efter en stram kostplan, for efter blot 2-3 uger at afvige fra madplanen som var der ild i fundamentet under en.

Vi har talt med Charly, og han har givet os lov til at samle nogle af hans videoer her på siden – i første omgang bliver hovedsageligt os fra Traeningsguiden, der står for opsætningen og valget af emnet.

Charly har dog lovet, at han på et lidt senere tidspunkt, vil skrive et par artikler her til siden.

01Hvad sker der på Facebook?

Da vi tilbage i 2016 udarbejdede den store liste med de bedste danske fitnessbloggere, kom vi naturligvis også forbi Charly.

Han har lige som rigtig mange andre, figureret på listen siden da.

Årsagen til, at vi i første omgang valgte at inkludere ham var, at han flittigt opdaterer sin Facebook-side med inspirerende indhold.

Mandlige fitness bloggere er ikke det vi har mest af her i Danmark, så Charly er helt sikkert en inspirationskilde for rigtig mange interesserede.

02Ambassadør

Vi har længe gerne ville finde ambassadører til Traeningsguiden, men vi havde et målsætning om, at personen skulle være smilende, energisk og der skulle være et godt flow i hvor hyppigt personen opdaterer sine personlige kommunikationskanaler.

På billedet ses et af Charly’s mange posts, som figurerer på hans Facebook-side Charly’s Logbook som du kan finde her.

charly træningsguiden

Teksten: 7 times arbejde done. Nu skal der hygges lidt mave-træning???? Dagens stille og rolig mavetræning efter 2 uger uden træning….daaamn. Her er lidt inspiration til Abs træning. God fornøjelse????????

  • Wheel rollout: 15 reps x 6 set.
  • Spiderman crunches 50 reps x 5 set.
  • Standing barbell oblique twist 15 kg: 70 reps x 5 set.
  • Side bend 20 kg: 15 reps x 18 set.
  • Hanging knees raises: 25 reps x 5 set.
  • Bench-crunches with 10 kg on neck: 20 reps x 3 set.

03Frivilligt arbejde

Udover sit arbejde og sin træning, arbejder Charly som frivillig hos et af Esbjerg fb’s drengefodboldhold. Besøger du Charly’s sociale medier, vil du kunne se hvor godt et sammenhold drengene har med hinanden.

At Charly bruger sin tid, energi og kompetencer til at hjælpe drengene med både at blive bedre til fodbold og til at arbejde sammen mener vi, er genialt.

charly træningsguiden

Er der noget du gerne vil have Charly til at skrive om, så smid endelig en kommentar nederst i denne artikel, så skal vi nok se, om ikke det er noget Charly kunne inkludere til den tid.

1 Kommentarer
Anders
Du er så sej Charly! Jeg har fulgt dig en del på Facebook og du bevæger dig indenfor rigtig mange sportsgrene – kan du godt få det hele til at hænge sammen med dit arbejde, venner, huslige pligter osv.?

Måske er det jeg spørger efter blot en oversigt over hvordan en typisk hverdag ser ud fra morgen til aften?
12.11.2017
Populære artikler
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev, og få de bedste tilbud, guides & tricks direkte i din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer ca. en gang i måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.