Berthelsen Mag-Citrat og MultiSport

Skrevet af
4.6 Baseret på 5 Bedømmelser

Vi har testet rigtig mange produkter over de seneste par år. Indtil nu har vi dog ikke gjort så meget i at teste vitaminer og mineraler - årsagen til dette har været, at der har været så mange andre anmeldere, som har testet de andre produkter på markedet

Dog skulle det vise sig, at der er kommet et nyt produkt på markedet, som endnu ikke har været i medierne og diverse blogges søgelys. Det drejer sig om tilskud fra Berthelsen; Multisport og MagCitrat.

Vi har derfor besluttes os for at teste, hvordan produkterne præsterer som erstatning for de andre tilskud på markedet. For som alle ved, findes der et utal af tilskud af det ene og andet mineral eller vitamin - men her får du samlet en stor del af vitaminerne og mineralerne i én pille.

Test af Berthelsen Mag-Citrat og MultiSport

01Berthelsen MultiSport

Berthelsen MultiSport er et komplet tilskud designet til personer med et aktivitetsniveau som enten er normalt eller højere end normalt.

Berthelsen MultiSport indeholder hele 13 vitaminer, 11 mineraler og 6 aminosyrer.

Komplet tilskud med aminosyrer og omega-3

Det giver god mening at Berthelsen har valgt at tilsætte Omega-3 til tilskuddet, da det giver kroppen de fornødne ressourcer til at optage de fedtopløselige vitaminer.

Den daglige dosis anbefales at være 3 tabletter, som egentlig er ret standard ved mange af de tilskud, som vi hos Træningsguiden har prøvet tidligere. Og det er da praktisk kun at skulle spise 3 tabletter frem for 9 stk.

Omega-3 kommer som regel i større piller samt en daglig dosis på 3 stk. - naturligvis gøres dette fordi, at du skal fordele tilskuddet ud på hele dagen i forbindelse med den almindelige kost. Men det giver stadig 2-3-4 forskellige piller ved hvert måltid. Så dette er da klart en fordel.

Nedenfor ses næringsindholdet pr. Dagsdosis (3 tabletter): Berthelsen MultiSport

God substitut for andre tilskud

Testen blev lavet af en 28 år gammel mand af normal bygning og et almindeligt aktivitetsniveau med motion 2-3 gange i ugen.

Testen er blevet lavet over 30 dages tid, hvor alle andre tilskud har været sat på standby, og der har ikke været nogen forskel at mærke på energiniveauet. Dette sker selvom at antallet af tabletter er blevet barberet ned fra hele 12 stk. til 3 stk. om dagen.

Pillernes størrelse har også været til at overkomme. Der findes rigtig mange multivitaminer hvor størrelsen kan virke skræmmende. Et helt andet aspekt, som man sjældent snakker om, er eftersmagen efter at tabletterne er blevet slugt. Det har ikke været nogen dårlig oplevelse med Berthelsen MultiSport, som eksempelvis Omnimin Pure, som ofte ses på hylderne i diverse butikker.

Så er du på udkig efter en substitut for multivitaminpiller med dårlig smag, så bør du prøve Berthelsen MultiSport

02Berthelsen Mag-Citrat

Berthelsen Mag-Citrat er et let optageligt tilskud af magnesium med en optimal kombination af magnesiumcitrat og aminocheleret magnesium-bisglycinat samt B6.

Mag-Citrat bidrager blandt andet til muskler, elektrolytbalance og kroppens energistofskifte. Modsat MultiSport kommer Mag-Citrat i kapsel-form, som er nemme at sluge med en mundfuld vand eller den foretrukne væske.

Berthelsen Mag-Citrat

Berthelsen Mag-Citrat’s helt store fordel er, at den også indeholder B6. B6 er ikke noget, som ses så tit i de forskellige tilskud med magnesium. I hvert fald ikke efter vores opfattelse.

For dem af jer, der ikke er bekendte med B6, så bidrager B6 til omsætning af protein og stivelse i kroppen. Derudover har B6 vist sig også at bidrage til regulering af hormonaktiviteten i kroppen, dannelsen af røde blodlegemer samt vedligeholdelse af immunsystemet og nervesystemet.

At tilskuddet dermed indeholder B6 er kun en ekstra bonus.

Berthelsen er bestemt værd at overveje

Er du på udkig efter tilskud med Vitamin A, Niacin, Vitamin B6, Vitamin D, Vitamin E, Calcium, Jern, Kalium, Magnesium og mange flere, er Berthelsen helt sikkert et god sted at kigge.

Produkterne fra Berthelsen er naturprodukter, som bliver i PVC-fri dåser og uden overflødig emballage - hvilket er noget, som vi her hos Træningsguiden, kun kan støtte op omkring.

En ting vi også har lagt vægt på er, at tabletterne og kapslerne er nemme at synke - både for drenge og piger. Der er ikke noget mere drænende af motivationen, end store piller, som altid er en kamp at få slugt.

Other Sports Blogs - OnToplist.com
0 Kommentarer
Populære artikler
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev, og få de bedste tilbud, guides & tricks direkte i din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer ca. en gang i måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.