Sådan vælger du de rigtige Apple Watch remme til træningen

Skrevet af
0.0 Baseret på 0 Bedømmelser

Har du dit Apple Watch på under din træning kan det være en god ide, at ligge lidt tanke i hvilke Apple Watch remme du benytter dig af. Nogle Apple Watch remme er nemlig bedre egnet til fysisk aktivitet og træning, og kommer med en større holdbarhed, så du undgår skader og slitage på dine Apple Watch remme.

Dertil gælder det også om at vælge Apple Watch remme der er behagelige at have på under din træning, hvilket blandt andet handler om, at få Apple Watch remme med stor åndbarhed, så du undgår irritation af huden.

De bedste Apple Watch remme til træning, er de Apple Watch remme der er lavet af nylon. Apple Watch remme der er lavet i nylon, er meget velegnede til træning, da de sikrer en stor åndbarhed, som er meget fordelagtigt når man sveder. Apple Watch remme i nylon vil sikre at du undgår irritation af huden, som følge af slid fra dine Apple Watch remme.

Det samme gælder for Apple Watch remme der er lavet af silikone, der ligesom Apple Watch remme der er lavet af nylon, sikrer en blød og behagelig kontakt med huden, med stor åndbarhed, hvilket forhindrer irritation af huden i kontakten mellem hud, sved og dine Apple Watch remme. Du kan se et stort udvalg af Apple Watch remme i nylon og silikone på https://www.deluxecovers.dk/pages/apple_watch_remme.

I den modsatte ender finder vi Apple Watch remme lavet af læder og stål. Disse materialer vil have en større negativ effekt på huden, når din Apple Watch rem vil slide på huden, under din træning og når du sveder. Apple Watch remme i disse materialer er bedre til hverdagsbrug, hvor de ofte vil have et mere klassisk og stilrent udtryk.

Det kan også være at dit valg afhænger af smag og behag, og at du ikke synes at nylon og silikone er materialer for dig. Det kommer dog på bekostning af dig selv og din hud, hvis du i stedet vælger Apple Watch remme i enten læder eller stål. Til din træning bør du altså til enhver tid gå med de materialer, der er de bedste for dig og din hud. Dette gælder ikke mindst, hvis du i forvejen har nemt ved at blive udsat for irritation.

0 Kommentarer
Populære artikler
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev, og få de bedste tilbud, guides & tricks direkte i din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer ca. en gang i måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.