Sæt personlige mål for 2019

Denne artikel er sponsoreret indhold

Det nye år står for døren. Det er dermed tid til at gøre status over året, som er omme. Fik du nået dine træningsmål? Hvad gik godt, og hvad gik mindre godt? Når året er gjort op, så er det tid til at planlægge det kommende år. Vær ambitiøs og realistisk i din planlægning. 

Hvilke mål skal indgå i dit nytårsforsæt for 2019? Måske skal konditionen forbedres, eller musklerne være stærkere. Det er altid rart at gå det nye år i møde med mål og forventninger. Dit nytårsforsæt er helt dit eget, og det er din egen motivation, som skal være i top, før det kan lykkes for dig.

Det kræver disciplin at passe sin træning.

01Skab bedre resultater

Når du har fastlagt dit mål, er det tid til at planlægge vejen dertil. Optimal træning er altid forbundet med en korrekt kost. For at være dækket godt ind på kostfronten, kan du supplere med proteinpulver. Har du for eksempel hørt om proteinpulveret fra: Sublab? 

Det er i 2018 blevet kåret som værende det bedste i Danmark. Du kan søge god vejledning og information på deres hjemmeside. Dermed er der lagt et godt fundament, for at du kan nå dit træningsmål.

Er weight gainer en del af din mål, så læs mere om weight gainer her. Suplab har ligeledes vundet deres kategori over bedst i test 2018. Begge sider er gratis at benytte, samt deres vejledninger. Du får altså her to komplette muligheder, for at få ekstra hjælp, til at komme i mål med din træning. 

Så uanset hvilket træningsmål du har planer om at nå, har du her komplette løsninger.

02At nå sit mål

Det kræver overskud og stædighed at følge sin træningsplan. Det er meget let at springe fra, for at gøre noget andet. Det eneste problem er blot, at du dermed ikke når dit mål, og måske taber til ren og skær dovenskab. 

Den kedeligste modstander at tabe til, er en selv. Det gør det nemmere, hvis dem omkring en er indforståede i målsætningen. Familie og venner kan måske støtte op omkring træningen. Hvis du også har omlagt din kost, er det nemmest at finde en løsning, hvor resten af familien også kan være med, således at I ikke laver og spiser hver jeres mad ved måltiderne. 

Selvfølgelig skal dine børn ikke drikke dit pulver, men en generel sundere og vitaminrig kost, har de vel også godt af. Det er de færreste, der ikke er med på, at ville have et generelt sundere liv og en bedre livsstil.

03At træne sammen

Det er altid både rart og motiverende at have en eller flere at træne sammen med. Det gør det lettere at komme afsted og få passet sin træning. I behøver ikke at have de samme mål. At træne op til for eksempel det samme løb, gør blot motivationen endnu større. 

Har du ikke en oplagt træningsmakker i dit netværk, findes der mange fora på nettet, hvor man kan finde forskellige træningsmakkere. Så er det bare at komme i gang. Du kan finde mere viden her, og både proteinpulver.

Populære artikler
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev, og få de bedste tilbud, guides & tricks direkte i din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer ca. en gang i måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.