RENR – Nyt kosttilskud fra Arla

Skrevet af
4.1 Baseret på 9 Bedømmelser

RENR er et nyt sportstilskud til os, der gerne vil sikre at vores krop har den ernæring den skal bruge, til at restituere kroppen efter træning.

RENR skriver selv på deres hjemmeside, at de har indgået et samarbejde med Arla, så vi kan som forbrugere være sikre på, at kvaliteten er i særklasse.

Arla har en mission om, at levere mælkens naturlige kraft på spændende måder, som gør det nemt for dig, at leve et sundt liv.

Det synes vi egentlig, lyder meget godt.

Hvad er RENR?

RENR er et resultat af et samarbejde mellem Arla og en række træningseksperter, der sammen har formået at lave produkter perfekte til før, under og efter træningen. Produkterne er spækket med gode ingredienser og næringsstoffer, som din krop har brug for i forbindelse med din træning.

Så i bund og grund, er RENR egentlig et kosttilskud, præcis som rigtig mange andre produkter på markedet.

Innovativ sportstilskud og kosttilskud

Vi har været forbi RENR’s hjemmeside og kigge lidt. Under deres om-renr nævner de, at vi godt kan løbe ind i ingredienser på ingredienslisten, som vi hidtil ikke har stiftet bekendtskab med.

Årsagen til såre simpel, at når produkter som eksempelvis supplement til kosten skal innoveres og gøres endnu mere effektive, så kræver det ofte, at der kommer nogle nye ingredienser i produkterne.

Eksempelvis indeholde alle kosttilskud fra RENR sojalecithin, som hidtil ikke har været at finde på særlig mange sportstilskud. Sojalecithin er naturligt udvundet fra sojabønnen, og er en ingredienser, som der har til formål, at sørge for at produkterne hænger ordentligt sammen.

1 Kommentarer
Madmen Kan det passe man ikke kan købe det?
26.10.2018
Populære artikler
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev, og få de bedste tilbud, guides & tricks direkte i din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer ca. en gang i måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.