3 gode råd til at holde dit nytårsforsæt

Skrevet af
4.2 Baseret på 6 Bedømmelser

Året er snart omme. Vi begynder så småt at reflektere over det forgangne år, hvad vi har oplevet, hvad der er sket ude i den store verden, og retter blikket fremad mod det kommende år.

Mange bruger også tiden på at tænke over, hvad vi gerne vil gøre anderledes i det kommende år. Lægger vi alle hånden på hjertet, så vil mange af os nævne punkter som træning og kost, som tidligere har været målet for det kommende år.

Desværre rækker motivationen sjældent mere end et par uger eller fire.

Derfor har ve besluttet os for, at give dig 3 råd, som forhåbentlig kan sætter tankerne igang hos dig – måske er det her nok til, at du faktisk klarer dig igennem 12 måneder fast besluttet på, at overholde dit nytårsforsæt.

De 3 gode råd til dig, der gerne vil holde dit nytårsforsæt

  1. Start ud med små ændringer, som du er overbevist om, er noget du kan overholde. Det gør ikke noget, at baren er sat lavt til at starte med.
  2. Delmål er ofte vejen til succes. Lidt lige som, at målet helliger midlet. Her er målet at overholde dit nytårsforsæt og midlet er de små opnåelige delmål, som du har sat dig jf. punkt 1. Det øger sandsynligheden for, at du holder nytårsforsættet betragteligt.
  3. Lad nu være med at vælge et dødssygt nytårsforsæt. Livet handler om at have det sjovt, og det er altså op ad bakke, hvis du i 365 dage skal fokusere på noget, som du helst ville være foruden. Det giver vel sig selv?

Inspirationen er fundet på FindEnKæreste, som bl.a. også står bag den her liste med dating sider. Vi håber at de her tips kan inspirere dig lidt til, at vælge dig et nytårsforsæt, som faktisk er opnåeligt og sjovt at gennemføre.

Har du husket at prøve vores BMI beregner?

Smid gerne en kommentar med dit bedste tip til et nytårsforsæt.

0 Kommentarer
Populære artikler
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev, og få de bedste tilbud, guides & tricks direkte i din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer ca. en gang i måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.