Fit på 100 dage med Anne Bech

Skrevet af
4.2 Baseret på 9 Bedømmelser

Efter at have læst Anne Bech’s “FIT PÅ 100 DAGE” er jeg bare nødt til at anbefale den til jer derude. Min oplevelse af bogen er, at den kommer omkring alle de ting jeg altid har gået og kæmpet med.

Tag for eksempel den “årlige nytårskur”, som de sidste mange år har været 3 måneder uden kalorier og fuld skrald på træningen.

Ideen er super god, både for krop og sjæl – men når det kommer til eksekveringen, så falder jeg fuldstændig igennem!

Bagsiden fanger

Jeg føler ikke, at jeg kan beskrive selve konceptet bedre end Anne selv:

"Alt, du behøver at vide for at komme i dit livs form og ændre din krop for altid, er forklaret lige her i denne bog.

I FIT PÅ 100 DAGE får du en komplet plan for, hvordan dit liv skal se ud de næste 100 dage - både din kost, din træning og din livsstil. Så bliver det ikke nemmere. Anne Bechs helt egen FIT-metode er nem at gå til og passer perfekt ind i din travle hverdag.

Du kan lave øvelserne hjemme på stuegulvet, og opskrifterne er enkle og overskuelige, så du slipper for at stå i køkkenet i timevis."

Noget for alle

Og alle kan klare det, også dig, for Anne giver masser af tips, motivation og vejledning undervejs.

Helt igennem fantastisk motiverende

Sådan har jeg det – jeg er endnu ikke nået igennem de 100 dage, men jeg kan love jer for, at jeg fløj lige forbi den sædvanlige krise efter den første måned.

Du kender den sikkert godt! De første par uger er der fuld skrald på i fitness-centret, der bliver lavet burpees, box jump, løbet et utal af kilometre på løbebåndet og indtaget af broccoli og spinat er skruet pænt meget op – men når først man har fundet en eller anden form for rytme, så har jeg det som om, at jeg falder lidt tilbage.

Jeg kommer til at tænke: “Det gør ikke noget, hvis jeg lige tager et stykke kage på arbejde, jeg har jo spist broccoli de sidste 2 uger”..

Men det går jo ikke! Det handler om at finde substitutter og holde motivationen oppe ved at have en fast fokus på målet.

Det er her Anne gør det rigtig godt – hun har holdt mig i hånden fra starten af, og havde det ikke været for bogens overskuelige opbygning og Annes direkte måde at skrive tingene på, så var jeg nok faldet fra igen.

Roastbeef med cashewnødder og blåbær til morgenmad

Udover en guidet plan til alle de forskellige træningsøvelser (men en masse gode billeder!), så har Anne også gjort arbejdet for dig i forhold til kosten.

Forinden mit forsøg med denne “challenge” som jeg kalder den, havde jeg endnu ikke prøvet at stå og stege bøf til morgenmad.

Det kom jeg dog til, da morgenmaden i løbet af de 100 dage, af og til består af stegt bøf af roastbeef, cashewnødder og blåbær.

Velbekomme!

Det er faktisk ikke så slemt at spise bøf til morgenmad.

Alle har vel prøvet brunch med æg, pølser og bacon? Og bare det at skifte havregryn med mandler ud med noget andet sundt, var nærmest det bedste ved det hele

6 Kommentarer
Jacob Nielsen Den må jeg få læst! Det lyder jo rigtig godt
24.07.2017
Patrick
Hej Anne

Det lyder godt
13.12.2017
beastmode Synes den bog er helt fantastisk! Rigtig mange lækre opskrifter og man kan se billeder af Anne lave alle de øvelser man skal igennem
01.08.2017
Patrick Dejligt at høre, Katrine! Det tror jeg Anne Beck bliver glad for at læse (hvis hun kommer forbi her)
13.12.2017
Anette Zinkler Spændende! Den vil jeg læse
13.12.2017
Patrick
Hej Anette

God læsning!
13.12.2017
Populære artikler
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev, og få de bedste tilbud, guides & tricks direkte i din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer ca. en gang i måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.