7 tips til dig, der gerne vil gå 10.000 skridt om dagen

Skrevet af
4.1 Baseret på 8 Bedømmelser

Er du også bekendt med, at du som voksen, anbefales at gå mindst 10.000 skridt om dagen? Børn anbefales faktisk, at gå 12.000 skridt om dagen.

Disse anbefalinger er det absolutte minimum, hvis man ønsker at holde sig sund og rask. Ønsker man at tabe sig, bør man gå endnu flere skridt dagligt.

10.000 skridt om dagen er en kæmpe udfordring

Sådan lyder det i hvert fald, hvis du spørger personer, der har en stillesiddende hverdag, som eksempelvis er chauffører og kontorarbejdere.

Matematisk set, har de en arbejdsdag på 8-9 timer og 8 timers søvn. Det giver samlet set 17 timer (hvis vi runder arbejdsdagen op). Det vil sige, at du har 7 timer til at nå at gå hvad end du mangler af de 10.000 skridt. Nogle når at gå 2.000 skridt, andre når kun at gå 500 skridt.

Så det er klart, at nogle ser dette som en kæmpe udfordring – men frygt ej, vi giver dig her 7 tips til, hvordan du kan komme de 10.000 skridt nærmere.

Find de bedste skridttællere i test her

7 tips til at gå 10.000 skridt om dagen

  1. Invester i en skridttæller
  2. Find det rigtige fodtøj – det gør det så meget lettere at nå målet, hvis du ikke går rundt med ømme fødder what so ever
  3. Tag trapperne i stedet for elevatoren
  4. Gå ned til købmanden i stedet for at tage cyklen eller bilen
  5. Hvis du arbejder på kontor, kan du tage mindre glas, så du oftere skal besøge jeres vanddispenser (lad være med at overdrive – det kan påvirke din effektivitet negativt)
  6. Gå lange ture med hunden, børnene og kæresten
  7. Parker længere væk fra arbejdspladsen – arbejder du en storby, kan det også gøre dine parkeringsmuligheder noget bedre
0 Kommentarer
Populære artikler
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev, og få de bedste tilbud, guides & tricks direkte i din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer ca. en gang i måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.