4 mad- og drikkevarer som holder dig hydreret

Skrevet af
4.3 Baseret på 4 Bedømmelser

Du kender helt sikkert det med, at du dyrker en eller anden form for motion, hvor du efter noget tid, får en tung hovedpine eller mister al din energi.

Dette er ikke ualmindeligt hos løbere – dog skal det siges, at alle er forskellige, og at selvom at DU ikke føler noget behov for at drikke væske, så kan det godt være, at din løbemakker har et andet behov.

Gul urin er som regel en indikator på, at du er dehydreret!

En god fingerregel er, at så længe at din urin er en anden farve end gennemsigtig, så er du dehydreret i en eller anden grad. Dette er uanset hvorvidt du er mand, dame, hvor meget du normalt sveder og hvor ofte du dyrker motion.

Er dit urin så gul/orange som æbeljuice eller en øl, er det en indikator på, at du er dehydret. Hvis det er helt gennemsigtig, har du muligvis drukket en anelse for meget.

De 4 mad- og drikkevarer

Vi har lavet en liste over 4 mad- og drikkevarer, som hjælper dig med at holde dig hydreret, så du altid kan yde dit bedste, hvad end du træner, arbejder eller hygger med familien.

#1 Sommerfavoritten: Vandmelon

Dette kommer næppe som en overraskelse, men vandmelonen indeholder mere end 90% vand!

#2 Fødevarer

Mere end 25% af vores daglige indtag af væske sker gennem vores indtag af fødevarer – mest grøntsager.

Mange af de grøntsager du spiser dagligt, indeholder mere end 85% vand såsom tomat, icebergsalat, agurk, selleri, appelsin, squash, champignion m.fl.

#3 Danskvand med smag

Danskvand med smag er en super god måde at indgå unødvendige kalorier, hvor du stadigvæk indtager en eller anden form for drikkevare, som smager af noget.

Prøver du at stoppe med at drikke cola, fanta, sprite, redbull m.fl. er danskvand med en ordentlig omgang lime eller citron.

#4 Te

Både varm og kold te indgår som et af de drikkevarer, som er utrolig godt for dig og din krop – især grøn te.

0 Kommentarer
Populære artikler
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev, og få de bedste tilbud, guides & tricks direkte i din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer ca. en gang i måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.