Yoga virker slankende

Skrevet af
5.0 Baseret på 1 Bedømmelser

Yoga er på ingen måde et intensiv træningssystem, hvor pulsen er høj og kalorieforbrændingen er høj. Yoga kan dog alligevel virke slankende for kroppen.

Hvor du med den rigtige kost og intensiv træning forbrænder en masse kalorier, kan det godt tage længere tid hvis kroppen befinder sig i en form af stress.

Det er nemlig sådan, at uanset hvor hårdt du træner, og hvor sund og varieret din kost er, så vil dit vægttab ikke være det samme, hvis din krop på den ene eller anden måde er stresset og i ubalance.

Det er videnskabeligt bevist, at hvis kroppen er stresset, holder den på både væske og fedt for at beskytte sig selv.

Er du på udkig efter en yogamåtte? Find den rette her.

3 grunde til, at yoga virker slankende

  1. Stressniveauet er og bliver en faktor, når det kommer til vægttab. Kroppen har nemmere ved at skille sig af med væske og fedt, når den er i balance.
  2. Når kroppen er i balance, har vores fordøjelsessystem den bedste base for at virke optimalt. Når fordøjelsessystemet virker optimalt, har du nemmere ved at holde en stabil vægt og en kontinuerligt vægttab indtil den ønskede vægt er nået. Dette forudsætter naturligvis, at du stadig spiser korrekt og træner i det nødvendige omfang.
  3. Kroppen får nemmere ved at få ilt til hjernen i takt med, at din holdning bliver forbedret og dit åndedræt kan blive dybere. Ilt til hjernen holder hjernen skarp og giver dig overskud til at nå dine mål.

Som tidligere nævnt, er yoga et træningssystem, der er med til at aktivere og træne hele kroppen. Yoga kan laves på flere forskellige måde. Hatha er en statisk form, hvor der arbejdes i den samme stilling i længere tid.

Vinyasa og Ashtanga er mere dynamiske yogaformer, hvor en række forskelige yogastillinger kædes sammen, og hvor du bevæger dig med åndedrættet.

1 Kommentarer
philip848 God artikel om yoga! Jeg fandt en fed oversigt over yogauddannelser på Yogalove.dk hvis nogle gerne vil være yogalærer.
22.01.2019
Populære artikler
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev, og få de bedste tilbud, guides & tricks direkte i din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer ca. en gang i måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.