Danmark er i semifinalen ved EM i Holland

Sidst opdateret

Danmark kan i dag velfortjent fejre, at de netop har slået de forsvarende mestre ud af EM i Holland

Det så ellers ikke ud til, at Danmark ville have nogen væsentlig chance for at udligne scoren og efterfølgende bringe sig selv foran efter, at Tyskland ved Isabel Kerschowski efter et dansk målmandsdrop allerede i 2. minut af kampen.

Den tyske føring holdte helt indtil pausen. Dog kom tyskland ud til anden halvleg med en helt anden attitude i deres spil. Danmark fik kæmpet sig mere og mere ind i kampen, hvilket resulterede i, at en højtflyvende Nadia Nadim kunne reducerede tyskernes føring til stillingen 1-1.

Super 2. halvleg af danskerne

Det var som om, at udligningen til 1-1 slog tyskerne en smule ud af kurs. Spillet fra danskerne blev i hvert fald bedre, kontraangrebene begyndte at fungere, og indlæggene blev mere præcise.

Det var også meget tæt på, da Katrine Veje ramte overlæggeren efter et hårdt indlæg af Nadia Nadim. Vi skulle dog helt hen i 83. minut før at anstrengelserne bar frugt. Nadia Nadim afleverer bolden ud til den Frederikke Thøgersen, som efterfølgende med lidt held fik sendt bolden indover det tyske forsvar til højrebakken Theresa Nielsen, som sikkert headede bolden i nettet.

Stina Lykke stod skarpt

Trods svimpseren i starten af kampen, beviste Stina Lykke hvorfor hun er Danmarks førstevalg til målmandsposten. Med glimrende aktioner i løbet af hele kampen samt under de sidste minutters skydetelt, formåede hun at drive Danmark til en sejr.

Danmark skal på torsdag møde vinderen af det senere opgør mellem Spanien og Polen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ANNONCE

Nyhedsbrev