Speciale om spiselige insekter

20.07.2018 rasmusgramodensec264   KALDER ALLE I FITNESS VERDENEN! SPISER DU INSEKTER? Eller kender du en der spiser insekter? Jeg mangler interview-personer til mit speciale om spiselige insekter, og fordi der er vanvittig meget protein i insekter, så tænkte jeg, at der måske var nogle af jer, der har spist insekter, eller i hvert fald prøvet det. Har du selv, eller kender du en, der har lyst til at deltage i et interview omkring spiselige insekter? Så kontakt mig på rasmusgramodensec@gmail.com. Tak fordi du har læst så langt. Mange hilsner fra Rasmus Gram.
02.08.2018 Janne   Hej Rasmus, bliver man nævnt med navn i dit speciale :-) Det lyder ellers spændende - jeg var på en madmesse sidste år, hvor jeg blev introduceret for insekter, og jeg må sige, at det var en postiv oplevelse.

Jeg smagte både med og uden barbecue, og her må jeg så sige, at det var nødvendigt med noget barbecue - mest af alt fordi jeg nok er lidt skræmt af, at jeg står og putter insekter i munden.... Og nu er Føtex også begyndt at sælge dem (sikkert også andre butikker), så jeg gætter på, at der ikke går et utal af år før at vi ser insekter i alle butikker :-)
Nyeste debatsvar
Annonce
Opret bruger
Nyeste artikler
Nyeste debatindlæg